Hallitus

Lippukunnan hallitus pitää huolta siitä, että koko lippukunnan toiminta pyörii. Hallitus koostuu viidestä johtajasta sekä puheenjohtajasta. Hallitukseen puheenjohtajana toimii lippukunnanjohtaja.

Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja käy läpi yhdessä kuluneen kuukauden tapahtumia ja ajankohtaisia asioita ja tekee koko lippukuntaa koskevia päätöksiä. Lippukunnan hallituksen jäsenet valitaan kerran vuodessa syyskokouksessa ja toimivat hallituksessa vuoden ajan.

Vuoden 2024 lippukunnan hallitus:

Lippukunnanjohtaja, hallituksen puheenjohtaja – Johtaa hallitusta ja lippukuntaa

Aino Leppäkorpi

Ohjelmajohtaja – vastaa yleisesti lippukunnan toiminnasta

Onni Lehtikuja

Pestijohtaja – Vastaa johtajistosta

Olavi Kanerva

Pestijohtajana tehtäviini kuuluu huolehtia johtajiston hyvinvoinnista, pestaamisesta ja kouluttautumisesta. Olen reipas opiskelija ja vapaa-aikani kuluu partion lisäksi muissa harrastuksissa tai kavereiden kanssa.

Taloudenhoitaja – Vastaa lippukunnan talousasioista

Frida Sohlberg

Taloudenhoitajuuden ulkopuolella olen neulova ja uiva kouluunpyrkijä. Silloin kun en ole johtamassa sudenpentuja tai paperipartion saloissa, menee aika jonkun muun projektin tai kavereiden parissa.

Viestintävastaava – Vastaa lippukunnan ulkoisesta viestinnästä

Einoilari Ulvelin

Ryhmänjohtajuuden lisäksi toimin hallituksessa viestintävastaavana ja hommiini kuuluu mm. NiiNun sosiaalisten medioiden päivittely, Haukkapostin luominen sekä nettisivujen ylläpito.

Jäsenrekisterihoitaja – Vastaa lippukunnan jäsenrekisteri Kuksan ylläpidosta

Daniel Sohlberg

Toimin jäsenrekisterivastaavana, eli toiminta-alueisiini kuuluu kaikki jäsenyyksiin liittyvät asiat.